Get your own Digital Clock

Tuesday, 24 January 2012

GONG XI FA CHAI TO ALL....

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!!!!!!!

merah ang...ang.... hehehe.... staf semua bersetuju memakai baju merah sempena hari raya cina ari tu... kami ENJOY walaupun kami bekerja pada hari tu. yeahhhhh!!!!!.... malah pelanggan2 yang mai pun turut terasa teruja dan sempat juga bertanya , .....
"awat tak habaq hari ni pakai baju merah , kalau tak saya pun mai pakai baju merah lah..." 
actually tujuan lainnya memakai baju serupa ni  adalah untuk mengeratkan lagi keakraban & menambahkan komunikasi antara staf2 yang baru juga lama...SENANG CERITA,...NAK BAGI ADIK2 KITA NI KELUAQ SUARA SIKIT. kalau tak...senyap & menyendiri ja...aiiiiii.....
HASILNYA...... HEBAT!
tak ada sia-sianya... usaha yang murni...hahahhaha...depa dah boleh bekerjasama dengan lebih baik lagi. 
hehehehe..... 

jadi, daripada kami staf2 ABC BOOK MART ....
GONG XI FA CHAI


eh,...opppps.........sekejap ya....

2 , 3 LIN DAN BERLARI
TAKUT SAMA ABANG  CHONG WEI KAMI
STAFF ABC BOOK MART BERSAMA BERDIRI
MENGUCAPKAN.....1...2...3...
GONG XI FA CHAI


bye...see ya....v_v

0 comments: