Get your own Digital Clock

Tuesday, 24 January 2012

GONG XI FA CHAI TO ALL....

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!!!!!!!

merah ang...ang.... hehehe.... staf semua bersetuju memakai baju merah sempena hari raya cina ari tu... kami ENJOY walaupun kami bekerja pada hari tu. yeahhhhh!!!!!.... malah pelanggan2 yang mai pun turut terasa teruja dan sempat juga bertanya , .....
"awat tak habaq hari ni pakai baju merah , kalau tak saya pun mai pakai baju merah lah..." 
actually tujuan lainnya memakai baju serupa ni  adalah untuk mengeratkan lagi keakraban & menambahkan komunikasi antara staf2 yang baru juga lama...SENANG CERITA,...NAK BAGI ADIK2 KITA NI KELUAQ SUARA SIKIT. kalau tak...senyap & menyendiri ja...aiiiiii.....
HASILNYA...... HEBAT!
tak ada sia-sianya... usaha yang murni...hahahhaha...depa dah boleh bekerjasama dengan lebih baik lagi. 
hehehehe..... 

jadi, daripada kami staf2 ABC BOOK MART ....
GONG XI FA CHAI


eh,...opppps.........sekejap ya....

2 , 3 LIN DAN BERLARI
TAKUT SAMA ABANG  CHONG WEI KAMI
STAFF ABC BOOK MART BERSAMA BERDIRI
MENGUCAPKAN.....1...2...3...
GONG XI FA CHAI


bye...see ya....v_v

Saturday, 21 January 2012

hai....^_^

salam perkenalan...first time buat blog ni...jadi agak keliru & gementar.

buah cempedak diluar pagar
ambil galah tolong jolok kan
kami budak baru belajar
kalau salah tolong tunjukkan...

emmm,...actually, blog ni utk pencinta buku...(hehhehe...) oppps...tak ada lah...utk semua yg pernah ada buku jeee....
kenalkan,..inilah ABC Book Mart...dulu dikenali sebagai Azfar Book Centre dan baru bulan 1 baru2 ni kitaorang berubah wajah. 

ABC Book Mart terletak di No.4,Taman Badlishah,Jalan Lunas,09000 Kulim,Kedah,Malaysia. benar2 berhadapan dgn SEK.MEN.KEB.SULTAN BADLISHAH. bersebelahan dengan mini pos kelang lama. bersederet...dengan SEVEN ELEVEN , RESTORAN DE'SURI, MUTAIYAS & NASI KANDAR IRFANAH. bagi yang nak datang tapi tak faham gak direction ni...just call kitaorang di 04-4904907.

apa lagi yg boleh diceritakan ya...emmm...oh ya.. mari dengan staf ABC Book Mart....

"Hi!....^_^" from kak fiekha, kak aini , kak lia & kak mia.
opps....lupa pula nak memperkenalkan bos ABC Book Mart...
inilah orangnya....PUAN SITI HAJAR. 
"The Best Bos in The World" (award yg dikasi oleh staf2...hehehe..bukan bodek tau!)

ABC Book Mart adalah bangunan kedai 2 tingkat. tingkat bawah adalah bahagian alatulis. Tingkat 2 pula adalah bahagian buku....dari buku latihan & rujukan awal 3 tahun sehingga tingkatan 5. ada juga NOVEL, BUKU MOTIVASI, BUKU AGAMA (termasuk AL-QURAN) , KAMUS , ENSIKLOPEDIA , DLL..

- service= laminate-
= service - photostate =
=service - binding = (ring & tape)

haaa.... alamak!...masuk & masuk gambar ...tiba2 dah jadi macam PROFILE SYARIKAT lak...bolehlah ya... (nama pun budak baru belajar)...boleh tambah lagi tak? boleh lah ya...sesi perkenalan ni..produk2 yg ada di ABC BOOK MART....

oklah....ini saja itu sesi perkenalan... see again di episode akan datang....
tuai padi antara masak..
esok jangan layu-layuan..
ingat kami..remember kami k..
esok lusa kita jumpa again...

oppps....jangan marah ekh...SEE YA....^_^